Një test i shpejtësisë nPerf në faqen tuaj të internetit?

nPerf Plugin - instalim minimal, performancë maksimale!

Drejtoni trafikun në faqen tuaj të internetit dhe mbani audiencën tuaj.

Sillni vizitorët tuaj një mjet të fuqishëm për të matur cilësinë e lidhjes së tyre në internet çdo ditë dhe për të shkëmbyer rezultatet me miqtë e tyre.

Matni performancat e internetit.

Licenca pro ju lejon të mbledhni të dhënat RAW të të gjitha testeve të bëra në faqen tuaj. Të mbledhura në numër, ato mund të jenë një burim i vlefshëm informacioni në varësi të zonës tuaj (operatori, autoritetet lokale ose rregullatori, media, furnitorët ...).

Ju jeni një ISP? Trego cilësinë e shërbimit!

Theksoni cilësinë e rrjetit tuaj me klientët duke u ofruar atyre, me transparencë, për të testuar lidhjen e tyre në internet.

Ju jeni një ISP? Shoqëroni klientët tuaj që kërkojnë me shume.

Sillni klientëve tuaj një mjet efikas për të diagnostikuar ose përjashtuar problemet e mundshme me lidhjen.

Ju jeni host I një Wi-Fi hotspot publik

Kontrolloni cilësinë e reklamuar nga ofruesi juaj duke u ofruar klientëve tuaj të testojne lidhjen.

HTML5

E dizajnuar plotësisht për HTML5!

Përkundër testeve të tjera të shpejtësisë qe përdorin Flash, nPerf funksionon në të gjithë shfletuesit (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari ...) edhe në platformat e mobile.

nPerf është i vetmi test i shpejtësisë i zhvilluar plotësisht me HTML5 në gjendje të masë shpejtësinë mbi 1 Gb / s në mënyrë të saktë.

Nuk eshte e nevojshme asnje plugin apo extension per te bere teste te shpejtesise ne nPerf.


Në më pak se 5 minuta, shtoni në faqen tuaj në internet një mjet të besueshëm në mënyrë që vizitorët tuaj të kontrollojnë shpejtësinë dhe vonesën e lidhjeve të tyre në internet.

Instalimi është vërtet i thjeshtë: një linjë e vetme kodesh. Nuk ka mirëmbajtje për ju. Cdo perditesim ngarkohet automatikisht menjehere si te jetë në dispozicion.

Vizitorët tuaj do të përfitojnë nga e gjithë fuqia e motorit nPerf, pa asnjë kufizim!

Sipas versionit të zgjedhur, ju mund të merrni një ndërfaqe të përdoruesit të përshtatur për modelin tuaj të korporatës, me logon tuaj, dhe madje të merrni të gjitha të dhënat tuaja të provës.

Keni një pyetje specifike? Thjesht na kontaktoni. Na kontaktoni

Cilen licencë ta zgjedh?

Ne propozojmë zgjidhje të ndryshme sipas nevojave tuaja. Për faqe të vogla të internetit, versioni falas është në dispozicion. Të gjitha versionet mundësohen nga motori nPerf për matje deri në 1 Gb / s. Nëse keni një kërkesë specifike, thjesht na kontaktoni.

Si ta aktivizoj licencën time?

Na kontaktoni

Cilat janë parakushtet?

Asnje. Mund të instaloni licencë nPerf në çdo faqe interneti.

motori nPerf është 100% i ndërtuar me HTML5 & JavaScript. Ai funksionon në të gjithë shfletuesit dhe nuk kërkon ndonjë plugin shtesë si Flash ose Java.

FREE

PRO

nPerf multithread engine deri në 1 Gb / s

Qasja në rrjetin mbarëbotëror të nPerf

Mundesia e shperndarjes në rrjetet sociale

Harte grafike e personalizuar (logoja dhe ngjyrat)

Opsionale

Mungese totale e reklamave

Marrja e të dhënave të testeve

Test server privat

I mundshëm

GUI i përshtatur

Në citat

Falas

Na kontaktoni

Ata na besojnë