Shikoni performancën e
Wi-Fi tuaj falë etiketës nPerf

Etiketa nPerf: është një zgjidhje e thjeshtë, e testuar për të kualifikuar
dhe për të mbështetur rrjetin tuaj Wi-Fi, kështu që ju të dalloheni nga konkurrenca.

Çka është një etiketë nPerf?

Qëllimi i etiketës nPerf është të promovojë rrjete Wi-Fi që furnizojnë përdoruesit me një shërbim të një cilësie të lartë.
Ajo njeh veprimet e ndërmarra nga një kompani për të përmirësuar përvojën e përdoruesit.

Procesi përfshin caktimin e një seri prej një deri në pesë yje në lidhjen Wi-Fi, që korrespondon me pesë nivele të identifikuara nga një vlerësim referencë.

Pasi të jetë dhënë etiketa, këto "yje", së bashku me një ngjitës "të certifikuar nga nPerf", shfaqen pranë etiketës Wi-Fi.

Në këtë mënyrë, klienti i mundshëm paraprakisht mund të marrë informacione për cilësinë e shërbimeve të ofruara nga ambientet në fjalë.

Të gjithë janë të preokupuar për cilësinë e Wi-Fi

Cilësia e lidhjes në internet në një ndërtesë (hotel, aeroport, stacion) është thelbësore kur jeni në lëvizje.

Sipas një sondazhi të fundit nga "Express":

Për 34% të udhëtarëve, Wi-Fi falas është kriteri # 1 për prenotimin e një hoteli. Sidomos pasi 83% e klientëve marrin kohën për të raportuar një lidhje të keqe Wi-Fi dhe 36% e tyre nuk planifikojnë të kthehen në një hotel nëse nuk kanë qenë të kënaqur.

Por si të sigurohet cilësia e kësaj lidhje në çdo vend të caktuar?

Etiketa Wi-Fi nPerf është përgjigjja.

nPerf teknologjia në shërbim të etiketës


Etiketa jonë bazohet në matjet e bëra nga klientët. Kështu që, çdo muaj, regjistrohen mijëra teste të rrjedhës, dhe përdoren për të kualifikuar cilësinë e lidhjes në vendet në fjalë.

Llogaritur në kohë reale, performanca e rrjetit Wi-Fi mund të shfaqet menjëherë në një ekranin e lidhur!

Si i vlerësojmë rrjetet Wi-Fi?

Grada/Shkalla

Bitrate e shkarkimit

Bitrate e ngarkimit

qëllimi

> 512 Kb/s

> 128 Kb/s

Mail + Messenger, Snapchat ...

> 1 Mb/s

> 256 Kb/s

Përdorimi bazik i Internetit

> 2 Mb/s

> 512 Kb/s

Shikimi i një videoje + Video konferenca

> 5 Mb/s

> 1 Mb/s

Shikimi i një videoje në HD + duke dërguar dhe shkarkuar skedarë të mëdhenj

> 20 Mb/s

> 5 Mb/s

Shikimi i një videoje në 4K + duke dërguar dhe shkarkuar skedarë të mëdhenj

HOTEL FORMULA

Përfshirë në formulën për ndërmarrje:
♦   Një licencë testuese nPerf
♦   Një etiketë nPerf Wi-Fi
♦   Një trofe fizik dhe 2 etiketa ngjitëse
♦   Qasja në të dhënat provuese në internet
♦   Një raport mujor i marrë me postë elektronike
♦   Një referencë shtesë në internet që do të përmirësojë dukshme rinë e tyre në web

1 deri 50 dhoma

260 € / vit

51 deri në 100 dhoma

510 € / vit

101 deri 200 dhoma

990 € / vit

200+ dhoma

Kërkoni një kuotë të personalizuar

NA KONTAKTONI MENJEHEREë
për të marrë etiketen tuaj nPerf !