src="//cdn.nperf.com/website/img/nperf-new-logo.svg"
Rreth nesh

KUSH JEMI NE?

nPerf është një kompani franceze me seli në Lyon (Francë). Për më shumë se një dekadë, nPerf ka qenë një partner i besuar si për operatorët fiks ashtu edhe për ata celularë, duke ofruar zgjidhje dhe analiza gjithëpërfshirëse të testimit të rrjetit.Misioni ynë është të masim, vlerësojmë dhe zgjerojmë me saktësi kuptueshmërinë e lidhshmërisë në Internet anembanë botës.

300k+

Testet çdo ditë në mbarë botën

26Md+

Skanimet e mbulimit në total

3k+

Serverat në të gjithë botën

Çfarë bëjmë ne?

Misioni ynë

Ne grumbullojmë miliona të dhëna crowdsourced dhe zhvillojmë mjete testimi për të ofruar një pasqyrë të plotë të përvojës së klientit. Reputacioni ynë shtrihet te operatorët, rregullatorët dhe kompanitë private, të cilët mbështeten në ekspertizën tonë.

Qëllimet tona

nPerf, shkurtesë për « performancën e rrjetit », është e përkushtuar për të ndihmuar përdoruesit e Internetit në vlerësimin e cilësisë së lidhjeve të tyre, duke ndihmuar gjithashtu operatorët fiks dhe celular në përmirësimin e shërbimeve të tyre

Vlerat tona

Ne jemi të angazhuar për të dhënë të dhëna të paanshme dhe të sakta të performancës Teknologjia jonë e provuar mirë është miratuar ndër vite nga aktorët kryesorë të industrisë së telekomit, si dhe miliona individë, për besueshmërinë, transparencën dhe autonominë e saj të palëkundur.

Kronologjia nPerf

Renaud Keradec nisi DegroupTest.com, uebsajtin e parë të testit të pranimit të abonimit në Internet

nPerf u lançua në vitin 2014 në Francë, Lyon. Që nga viti 2014, ekipi ynë ka zhvilluar mjete të plota dhe të besueshme telekomi.

Me mbi 800 milionë teste të kryera në mbarë botën, nPerf qëndron si një lider në industrinë e telekomunikacionit.

Ekipi udhëheqës

CEO, CTO dhe Themelues

Renaud KERADEC

CEO, CTO dhe Themelues

Drejtor Menaxhues

Sebastien DE ROSBO

Drejtor Menaxhues

Kreu i Zhvillimit të Biznesit

Arik BENAYOUN

Kreu i Zhvillimit të Biznesit

Bashkohuni me komunitetin nPerf!

Bashkohuni me komunitetin

Bashkohuni me komunitetin

Pa ju, nPerf nuk do të ekzistonte. Duke përdorur aplikacionin tonë, edhe falas, ju kontribuoni në projekt. Testet tuaja furnizojnë bazën e të dhënave nPerf dhe për këtë arsye ju po ndihmoni në zhvillimin e mjeteve dhe shërbimeve të nPerf.

Bëju host I një serveri

Bëju host I një serveri

Ju jeni një sysadmin, një administrator në internet ose një ofrues i Internetit? nPerf mund të integrojë serverin tuaj! Sa më shumë serverë të ofrojmë, aq më të rëndësishme do të jenë rezultatet e testeve. Për ISP, ne mund të mbështesim konfigurimin dhe administrimin e serverave. Na kontaktoni.