Aplikacioni kompjuterik që shfaq testin e shfletimit

Shkarko nPerf

Testoni cilësinë e lidhjes suaj me fibra, kabllo ose ADSL Internet në shtëpi falë aplikacionit nPerf për PC dhe Mac.Ju mund të vlerësoni lidhjen tuaj të internetit deri në 10 Gb/s me nPerf!

Windows

1.12.3

Shkarko

Mac

1.12.3

Linux

1.12.3

Shkarko

Në pak sekonda, testoni shpejtësinë, cilësinë e navigimit dhe video streaming në kompjuterin tuaj.

Screenshot i testit të shfletimit
Screenshot i testit të shfletimit

Në pak sekonda, testoni shpejtësinë, cilësinë e navigimit dhe video streaming në kompjuterin tuaj.

Falë menusë drop down në këndin e sipërm të majtë, mund të testoni veçmas:

  • Testi i shpejtësisë
  • Testi i shfletimit
  • Test video streaming

Merrni qasje në të gjitha rezultatet e testit tuaj në një histori të plotë me pozicionet gjeografike të secilit në një hartë.

Ndani lehtësisht rezultatet e testit tuaj në rrjetet sociale me imazhet përmbledhëse nPerf! Pikërisht ashtu si versioni web i testit tonë të shpejtësisë, aplikacioni desktop nPerf bazohet në teknologjinë e avancuar të zhvilluar nga ekipi nPerf dhe në rrjetin tonë global të serverëve që ju siguron të merrni shpejtësinë e nevojshme.

Shko përtej kufijve!

Falë aplikacionit desktop nPerf, ju mund të matni shpejtësi deri në 10 Gb/s dhe akoma më shumë pa u kufizuar nga shfletuesi i Internetit.Përfitoni nga e gjithë teknologjia nPerf direkt në kompjuterin tuaj dhe matni performancën e lidhjes suaj në Internet edhe më saktë.

Shko përtej kufijve!

Imazhi i nPerf speedtest Imazhi i nPerf speedtest

Një aplikacion i bazuar në teknologjitë e përparuara

screenshot i një testi streaming

Një aplikacion i bazuar në teknologjitë e përparuara

Aplikacioni përfshin gjithashtu një test streaming bazuar në motorin Chromium, i cili është zhvilluar nga Google dhe përdoret në Chrome dhe Edge.Testi streaming përdor motorin VLC për të analizuar ngarkimin e videove të YouTube.