Dy smartphone dhe një tablet që shfaqin fotografi të aplikacionit nPerf

Shkarko nPerf

nPerf ju jep aplikacionin më të mirë për të testuar cilësinë e rrjetit tuaj deri në 1Gb/s!

Testoni me saktësi lidhjen tuaj të internetit në një klikim

Një tabletë që shfaq faqen e hartave të mbulimit

Testoni me saktësi lidhjen tuaj të internetit në një klikim

Në pak sekonda, provoni bitrate, latencen, shpejtësinë e shfletimit dhe cilësinë e transmetimit të videos në pajisjen tuaj celulare.

Një menu rrëshqitëse ju lejon të filloni çdo test veç e veç:

• Testi i shpejtësisë (Bitrate & Latency)
• Testi i shfletimit
• Testi i rrjedhës


Të gjitha rezultatet tuaja ruhen në një histori me të gjitha vendet e provave në një hartë.

Krahasoni rezultatet tuaja me ato të përdoruesve të të tjerëve dhe për secilin ofrues me një barometër në kohë reale. Ndani me lehtësi rezultatet tuaja në rrjetet sociale me fotografitë që ndajnë nPerf të cilat paraqesin një përmbledhje të dobishme të testit tuaj.

Rregulloni aplikacionin tuaj duke zhvendosur temën e sfondit duke përdorur menunë Cilësimet në këndin e sipërm të djathtë ose me butonin "menu" të pajisjes tuaj.

nPerf mbështetet në një teknologji të lartë shtëpiake dhe një rrjet mbarëbotëror të serverëve që mund të ofrojë bitrate që ju nevojitet.

Për çdo lloj lidhjeje pa hedhur në erë planin tuaj të të dhënave

Me nPerf, ju nuk e hedhni në erë planin tuaj të të dhënave: me shumë optimizime, testimi konsumon deri në 2 herë më pak të dhëna sesa testet konkurruese. Për më tepër, një tregues i të dhënave do t'ju njoftojë nëse tejkalohet pragu mujor që mund të vendosni në menunë Cilësimet.

Të gjitha llojet e lidhjeve mund të testohen mbi 1 Gb / s!
2G, 3G, 4G, 5G, Wimax, WiFi & Ethernet

Testoni lidhjen tuaj, diagnostikoni çështjet e lidhjes dhe mbajini të ndershëm ofruesin tuaj të shërbimit!

PROVONI TANI!

Për çdo lloj lidhjeje pa hedhur në erë planin tuaj të të dhënave

Dy smartphone që shfaqin analizën e lidhjes së testit