Harta e mbulimit 3G / 4G / 5G e WOM / Avantel në Bello, Kolumbi

WOM / Avantel rrjetet celulare në Bello, Departamento de Antioquia, Kolumbi

Ngarkimi, ju lutem prisni...

Po inicializon hartat…

Kjo hartë paraqet mbulimin e WOM / Avantel rrjeteve mobile 2G, 3G, 4G dhe 5G në Bello . Shihni gjithashtu: WOM / Avantel hartën e bitrate të mobile në Bello dhe Movistar Movil, Tigo Movil, ETB Movil (MVNO), Claro Movil mbulueshmeria e rrjetit mobil ne Bello

Shihni gjithashtu mbulimin e rrjetit celular 3G / 4G / 5G në Bogotá, Cali, Medellín, Barranquilla, Cartagena, Cúcuta, Bucaramanga, Pereira, Santa Marta, Ibagué, Bello, Pasto, Manizales, Neiva, Soledad dhe në Departamento de Antioquia : Medellín, Itagüí, Envigado, Apartadó, Caldas, Rionegro, Caucasia, Turbo, La Estrella, Municipio de Copacabana, Chigorodó, El Bagre, Segovia, La Ceja, Puerto Berrío .

Take part to the nPerf project, download our app now!

Si funksionojnë hartat nPerf?

Nga vijnë të dhënat?

Të dhënat grumbullohen nga testet e kryera nga përdoruesit e aplikacionit nPerf. Këto janë teste të kryera në kushte reale, direkt në terren. Nëse dëshironi të përfshiheni, gjithçka që duhet të bëni është të shkarkoni aplikacionin nPerf në smartfonin tuaj. Sa më shumë të dhëna ka, aq më të plota do të jenë hartat!

Si bëhen përditësimet?

Hartat e mbulimit të rrjetit përditësohen automatikisht nga një bot çdo orë. Hartat e shpejtësisë përditësohen çdo 15 minuta . Të dhënat shfaqen për dy vjet. Pas dy vjetësh, të dhënat më të vjetra hiqen nga hartat një herë në muaj.

Sa e besueshme dhe e saktë është?

Testet kryhen në pajisjet e përdoruesve. Saktësia e gjeolokimit varet nga cilësia e pranimit të sinjalit GPS në kohën e provës. Për të dhënat e mbulimit, ne mbajmë vetëm testet me një gjeolokim maksimal me saktësi prej 50 metrash . Për bitrate të shkarkimit, ky prag shkon deri në 200 metra.

Si mund të siguroj të dhënat e papërpunuara?

A po kërkoni të merrni të dhëna për mbulimin e rrjetit ose teste nPerf (bitrate, latency, shfletim, transmetim video) në formatin CSV për t'i përdorur ato si te dëshironi? Nuk ka problem! Na Kontaktoni për një kuote.

A ekziston një mjet PRO për vizualizimin e hartave të mbulimit?

Po. Ky mjet është menduar kryesisht për operatorët mobil. Eshtë integruar në një kabinë ekzistuese që tashmë përfshin statistikat e performancës së internetit nga të gjithë operatorët në një vend, si dhe qasjen në rezultatet e testit të shpejtësisë dhe të dhënat e mbulimit. Këto të dhëna mund të vizualizohen duke aplikuar filtra nga teknologjia (pa mbulim, 2G, 3G, 4G, 4G +, 5G) për një periudhë të rregullueshme (vetëm 2 muajt e fundit për shembull). Eshtë një mjet i shkëlqyeshëm për të ndjekur vendosjen e teknologjisë së re, monitorimin e konkurrencës dhe identifikimin e zonave të dobëta të mbulimit të sinjalit.