Aplikacioni nPerf për iOS, Android dhe Windows Phone

Aplikacioni nPerf për pajisjet iPhone, iPad, Android dhe Windows Phone ju lejon ju të testoni rrjetin tuaj celular (2G/3G/4G LTE/5G) ose kualitetin e rrjetit të WiFi

nPerf ju jep aplikacionin më të mirë për të testuar cilësinë e rrjetit tuaj deri në 1Gb/s!

Në pak sekonda, provoni bitrate, latencen, shpejtësinë e shfletimit dhe cilësinë e transmetimit të videos në pajisjen tuaj celulare.

Një menu rrëshqitëse ju lejon të filloni çdo test veç e veç:

• Testi i shpejtësisë (Bitrate & Latency)
• Testi i shfletimit
• Testi i rrjedhës


Të gjitha rezultatet tuaja ruhen në një histori me të gjitha vendet e provave në një hartë.

Krahasoni rezultatet tuaja me ato të përdoruesve të të tjerëve dhe për secilin ofrues me një barometër në kohë reale. Ndani me lehtësi rezultatet tuaja në rrjetet sociale me fotografitë që ndajnë nPerf të cilat paraqesin një përmbledhje të dobishme të testit tuaj.

Rregulloni aplikacionin tuaj duke zhvendosur temën e sfondit duke përdorur menunë Cilësimet në këndin e sipërm të djathtë ose me butonin "menu" të pajisjes tuaj.

nPerf mbështetet në një teknologji të lartë shtëpiake dhe një rrjet mbarëbotëror të serverëve që mund të ofrojë bitrate që ju nevojitet.

Screenshot ne tablet Android - Historia

Screenshot ne telefon Android - Rezultati i plote i testit

Screenshot ne iPhone - Testi i shfletimit

Me nPerf, ju nuk e hedhni në erë planin tuaj të të dhënave: me shumë optimizime, testimi konsumon deri në 2 herë më pak të dhëna sesa testet konkurruese. Për më tepër, një tregues i të dhënave do t'ju njoftojë nëse tejkalohet pragu mujor që mund të vendosni në menunë Cilësimet.

Të gjitha llojet e lidhjeve mund të testohen mbi 1 Gb / s!
2G, 3G, 4G, 5G, Wimax, WiFi & Ethernet

Testoni lidhjen tuaj, diagnostikoni çështjet e lidhjes dhe mbajini të ndershëm ofruesin tuaj të shërbimit!

PROVONI TANI!