Media dhe Reviews: Ata flasin për nPerf!

Ata flasin për ne në Francë:

Lexo artikull

Lexo artikull

Lexo artikull

Lexo artikull

Ata flasin për ne në botë:

Lexo artikull

Lexo artikull

Lexo artikull

Dhe gjithashtu : Belgjikë, Spanjë, Rusi ...

Ata flasin për ne në Francë:

Lexo artikull

Lexo artikull

Lexo artikull

Lexo artikull

Ata flasin për ne në botë:

Lexo artikull

Lexo artikull

Lexo artikull

Dhe gjithashtu : Belgjikë, Spanjë, Rusi ...

Ne na pëlqen kur shtypi flet për nPerf ... Por ajo që preferojmë është kur ju flisni për ne!

më shumë se 1300

komente mbi dyqanet!

651,072,762

Teste në botë

Testi me i mire i shpejtësisë Testi me i mire i shpejtësisë per android aplikacion briliant dhe punon per mrekulli cdo here me shpejtesi konsistente !!!

Ben Thompson

31 Tetor 2015 - Android

Ndoshta aplikacioni më i mirë i testit të shpejtësisë!

Awesome

Spanjë - iOS

Shumë mirë! Falë aplikacionit kam vërejtur që shpejtësia ime ka qenë e keqe dhe kam folur me ofruesin tim dhe tash nuk kam më probleme! Faleminderit :)

Greg Mulot

7 dhjetor 2014 - Android

Aplikacion i nevojshem per te gjithe

Socold 007

16 maj 2015 - SINGAPOUR - iOS

Punoi mirë me rezultate të qarta, madje edhe argëtuese

Csankis

8 Jan 2015 - AUSTRALIA - iOS

Një aplikacion shumë i dobishëm për të analizuar lidhjen e rrjetit. Krahasimet e faqeve të ndryshme dhe transmetimit gjithashtu ndihmojnë në ndërtimin e fotografisë së plotë

FirstTenor

17 janar 2015 - MBRETERIA E BASHKUAR - iOS

A keni nevojë për një provë më të plotë se kjo? E qartë se jo! Me të vërtetë të kënaqur

Babifabiane

10 Jan 2015 - BRAZILI - iOS

Aplikacioni me i mirë për testimin e shpejtësisë Një ndër aplikacionet me të mira. Testoni shpejtësite e shfletimit dhe streaming Përgjithësisht ia vlen të shkarkohet

Srinivas Rathod

Oct11, 2015 - USA - iOS

Edhe ju, na tregoni pse e doni nPerf!