Harta e mbulimit 3G / 4G / 5G e Smartfren në Surabaya, Indonezi

Smartfren rrjetet celulare në Surabaya, Jawa Timur, Indonezi

Ngarkimi, ju lutem prisni...

Po inicializon hartat…

Kjo hartë paraqet mbulimin e Smartfren rrjeteve mobile 2G, 3G, 4G dhe 5G në Surabaya . Shihni gjithashtu: Smartfren hartën e bitrate të mobile në Surabaya dhe XL Axiata, Telkomsel, IM3 mbulueshmeria e rrjetit mobil ne Surabaya

Shihni gjithashtu mbulimin e rrjetit celular Smartfren 3G / 4G / 5G në Jakarta, Surabaya, Medan, Bandung, Bekasi, Palembang, Tangerang, Makassar, South Tangerang, Semarang, Depok, Padang, Bandar Lampung, Bogor, Malang dhe në Jawa Timur : Malang, Situbondo, Jember, Kediri, Madiun, Probolinggo, Lawang, Pasuruan, Sidoarjo, Blitar, Jombang, Lumajang, Bangil, Mojokerto, Banyuwangi .

Merrni pjesë në projektin nPerf, shkarkoni aplikacionin tonë tani!

Si funksionojnë hartat nPerf?

Nga vijnë të dhënat?

Të dhënat grumbullohen nga testet e kryera nga përdoruesit e aplikacionit nPerf. Këto janë teste të kryera në kushte reale, direkt në terren. Nëse dëshironi të përfshiheni, gjithçka që duhet të bëni është të shkarkoni aplikacionin nPerf në smartfonin tuaj. Sa më shumë të dhëna ka, aq më të plota do të jenë hartat!

Si bëhen përditësimet?

Hartat e mbulimit të rrjetit përditësohen automatikisht nga një bot çdo orë. Hartat e shpejtësisë përditësohen çdo 15 minuta . Të dhënat shfaqen për dy vjet. Pas dy vjetësh, të dhënat më të vjetra hiqen nga hartat një herë në muaj.

Sa e besueshme dhe e saktë është?

Testet kryhen në pajisjet e përdoruesve. Saktësia e gjeolokimit varet nga cilësia e pranimit të sinjalit GPS në kohën e provës. Për të dhënat e mbulimit, ne mbajmë vetëm testet me një gjeolokim maksimal me saktësi prej 50 metrash . Për bitrate të shkarkimit, ky prag shkon deri në 200 metra.

Si mund të siguroj të dhënat e papërpunuara?

A po kërkoni të merrni të dhëna për mbulimin e rrjetit ose teste nPerf (bitrate, latency, shfletim, transmetim video) në formatin CSV për t'i përdorur ato si te dëshironi? Nuk ka problem! Na Kontaktoni për një kuote.

A ekziston një mjet PRO për vizualizimin e hartave të mbulimit?

Po. Ky mjet është menduar kryesisht për operatorët mobil. Eshtë integruar në një kabinë ekzistuese që tashmë përfshin statistikat e performancës së internetit nga të gjithë operatorët në një vend, si dhe qasjen në rezultatet e testit të shpejtësisë dhe të dhënat e mbulimit. Këto të dhëna mund të vizualizohen duke aplikuar filtra nga teknologjia (pa mbulim, 2G, 3G, 4G, 4G +, 5G) për një periudhë të rregullueshme (vetëm 2 muajt e fundit për shembull). Eshtë një mjet i shkëlqyeshëm për të ndjekur vendosjen e teknologjisë së re, monitorimin e konkurrencës dhe identifikimin e zonave të dobëta të mbulimit të sinjalit.